Cu Ariel în viaţa noastră – II

Ariel s-a născut dintr-o mare dragoste şi sper că va fi mai bună decât noi doi la un loc. Ca orice părinte, încă de pe când era parte din mine, o înzestram în minte cu toate calităţile. O visez bună, puternică, inteligentă, sensibilă, curajoasă, blândă, altruistă, dreaptă… O îmbrac în toate virtuţile. Visez pentru ea o viaţă plină şi frumoasă şi mi se strânge sufletul când mă gândesc că, invariabil, va suferi.

Până acum este sănătoasă şi e o scumpă, nu trece neremarcată pe unde mergem. Şi în parc şi în magazine, toată lumea îi zâmbeşte şi ea zâmbăreşte la toată lumea. Zâmbărici e alt nume al ei. 🙂 ieri am fost la doctor să o măsoare şi toate asistentele (3-4) s-au strâns în jurul ei. Voiau să îi facă şi poze… La început mă crispam toată când se repezea cineva să pună mâna pe ea. Acum m-am relaxat.

Creşte şi inima noastră creşte odată cu ea. Şi dă dimensiuni incredibile vieţii noastre. Este mult mai complicată acum, dar şi mult mai frumoasă.

One Response to “Cu Ariel în viaţa noastră – II”

  1. CARMEN Says:

    sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate, vise împlinite, pace în suflet, dragoste si armonie! Un Craciun plin cu bucurii! pupici

Leave a Reply