Desktopul meu…

M-am întors. Nu mă bucur, nu mă întristez, nu mă resemnez. Le iau pe toate aşa cum sunt. Şi cum întâi am planuri de răsturnat casa cu susul în jos şi de făcut câte o lună în fiecare cameră, profit de leapşa descoperită pe blogul lui Carmen şi vă arăt doar fundalul desktopului meu. Fundalul, pentru că bunul meu tovarăş, laptopul, are concediu prelungit cel puţin până la un nou ventilator.

Sigur că leapşa merge la toţi cei care au dispoziţia de a o prelua. 🙂

6 Responses to “Desktopul meu…”

 1. CARMEN Says:

  un vis albastru-viu…desktopul tau 🙂
  Laptopul face greva de vara?! 🙁
  Spor la treaba! dar nu uita ca înca ai vacanta 😉

 2. anamayana Says:

  Multumesc… am luat-o oricum usor. :)) m-am lenevit.

  Laptopul face greva de mult…

 3. Grapefruits Says:

  eh, noua ne ar fi placut sa vedem mizeria de pe desktop 😀

 4. anamayana Says:

  Sunt onorata de vizita. 🙂 Imi face mare placere sa iti citesc blogul si iti admir energia. Ma opresc cu laudele. Mai spun doar ca ai un blog care m-a convins din prima sa ma intorc la el si ma intorc in fiecare zi.

  Desktopul meu era chiar curatel dupa cateva reformatari in speranta ca batranelul meu laptop va zumzai in continuare. Dar deja m-am instalat in toata regula in ograda sotului unde mi-am presarat destule iconite. :)) In dezordinea de la el, ale mele nici nu se mai vad.

 5. Grapefruits Says:

  Wow, toate laudele alea pentru mine? Multumesc din suflet, energia de la grefe o am, altfel nu stiu cum as fi reusit. Imi place blogul tau pentru ca e cu simplu, curatel, usor de citit.

  Saracul sot, prietenul meu a incetat sa mai fac ordine in calculator, n are nicio sansa 😀

  Spor la scris!

 6. anamayana Says:

  Ieri am facut aprovizionarea cu fructe si grefele mi-au scapat. Am 5 feluri de fructe in casa (acum le-am numarat, pe degete!) si nu imi dau energia grefelor… pfff.

  Multumesc, la fel.

Leave a Reply