Desktopul care mă găzduieşte :)

Am rămas în urmă cu lepşele de la Grapefruit – căreia îi mulţumesc că s-a gândit şi la mine – pentru că îmi lipseau câteva detalii tehnice şi o aprobare. Spuneam mai demult că laptopul meu e în grevă şi că, încet-încet, ca să nu bage de seamă, m-am infiltrat pe teritoriul soţului.
Aşa că dezordinea de mai jos ne reprezintă pe amândoi, dar imaginea este numai a lui. Vi-l prezint pe Throkwa, orc hunter level 80 în World of Warcraft, pe realmul Scarshield Legion. Fiecare cu damblaua si cu modul lui de relaxare! Chiar râdeam şi ne gândeam că următoarea noastră maşină va avea numărul B 80 WOW şi undeva pe acolo o să scrie şi Throkwa…

Dau leapşa mai departe tuturor prietenilor mei virtuali şi, în unele cazuri, nu numai, desigur, fără obligaţii: Irina, Maya, mOntecOre, Carmen, Koma, Esqvilyn …

Tags:

17 Responses to “Desktopul care mă găzduieşte :)”

 1. anamayana Says:

  Prima data am primit leapsa de la Carmen… O rog sa ma ierte daca i-am intors-o si ea are acelasi desktop… 🙂

 2. CARMEN Says:

  😉 aprobat!
  pe chestia asta, am sa caut sa pun alt descktop :))

 3. anamayana Says:

  ;))

 4. Maya Says:

  http://picasaweb.google.com/cristinalory/Momente#

  aici gasesti descktopul meu.nu a fost alegerea mea ci a lui.mie nu mi place sa public prea multe detalii personale, pentru asta am ales varianta picasa 😛 . in urma cu ceva timp ai mai avut o leapsa despre descktop pe care nu am onorat-o din acelasi motiv.multumesc

 5. anamayana Says:

  🙂 Tocmai din acest motiv m-am gandit sa nominalizez.

  Poza voastra mi-a trezit emotii prin autenticitatea ei. Suprinde un moment sensibil de deschidere… poate fabulez, dar asta mi-a sugerat.

  Multumesc pentru impartasire.

 6. Grapefruits Says:

  wow :)) tare dezordonati mai sunteti,noroc cu Throkwa * am dat copy paste* ca va pazeste iconitele

 7. anamayana Says:

  :))

 8. Esqvilyn Says:

  O, noroc ca am intrat pe aici si m-am vazut :). Daca pui doar linkul blogului n-o trimite pingback ? Daca pui link catre un articol sigur trimite.

  Iti multumesc ca m-ai inclus la “prieteni virtuali” :P. Te includ si eu atunci :).
  Din pacate lepsele nu ma pasioneaza. La asta ar trebui sa arat iconitele de pe desktop ? :)) Tu ai puhoi acolo :D.

 9. anamayana Says:

  Da… de acum am sa pun link catre un articol.
  Asteptam sa mai pui un post ca sa te trec in blogroll. Altfel te citesc si ma uimeste numarul de commenturi, mi se pare ideal sa tot ai raspunsuri si pareri chiar si la cateva saptamani de la postare.
  La leapsa asta se presupune ca aratam fotografia de pe desktop. Dar lumea cere si iconitele. Pesemne ca si astea spun ceva despre noi. 🙂

 10. Esqvilyn Says:

  Pai in general despre multe articole (nu ma refer exclusiv la ale mele) nu cred ca se poate spune ca-si pierd actualitatea. Ma gandesc ca sunt 2 motive pentru care apar comentarii la ceva vreme de la data scrierii:
  1. Scriu articole rar.
  2. Imi place mai mult cum se desfasoara interactiunea in cadrul unui forum fata de un blog. In cazul blogului e diferentierea asta intre blogger – centrul acelei lumi, sursa Dintai a ideilor, cel ce modeleaza lumea virtuala – si comentatori – satelitii, cei care completeaza.
  Mie imi place sa dezvolt discutia in comentarii :). Si nu cred ca articolul trebuie sa fie cel mai expresiv fragment, poate fi un comentariu. Bine, un astfel de model nu se preteaza prea bine in cazul blogurilor in care autorii scriu artistic, isi tradeaza firea poetica :).

  A, pai as putea arata o poza de pe net care-mi place :)). Da, si iconitele spun ceva. Arata ce programe folosesti, titluri de directoare, … :). Deci nu vreau sa arat :). Sunt secretos :D.

 11. anamayana Says:

  :)) Te inteleg. Si noi ne-am gandit ce s-o vedea acolo… ne-am facut socoteala ca avem licenta la windows si asa mai departe.
  Si mie imi place sa dezvolt discutiile in comentarii, dar multi cititori sunt grabiti… Mi s-a intamplat insa de cateva ori sa pun posturi scurte si sa primesc comentarii lungi si mult mai substantiale decat postul. In astfel de cazuri chiar ma consider norocoasa.

 12. Esqvilyn Says:

  Nu ma gandisem la licenta de windows :)). Nu cred ca se (auto)sesizeaza cineva sa vina sa te controleze :P.

 13. anamayana Says:

  Paranoica cum sunt uneori, mi-a trecut si asta prin cap! 🙂

 14. mOntecOre Says:

  Elena uite ca m-am trezit la 6 ani dupa nominalizare. Narcis desktop momentan http://picasaweb.google.com/mOntecOre86/BaileTusnad?locked=true#5540297387410616418
  In general am imagini cu cai:)

 15. anamayana Says:

  🙂 Mai bine mai tarziu… Nu am gasit baile Tusnad, dar mi-am imbaiat ochii in multe imagini frumoase cu o fiinta solitara chiar daca era in multime. Multumesc!

 16. mOntecOre Says:

  nu ai gasit pentru ca eu am incarcat azi noapte poza si albumul ales este random.
  Adevar graiesti, nu stiu insa daca sa mi se pare un compliment. Adica inca nu mi-am stabilit daca imi place asa sau nu:)

 17. anamayana Says:

  Asta e natura noastra de capricorni. Orgoliosi in singuratatea noastra, dar dornici sa ne putem deschide spre ceilalti.

Leave a Reply