Gingăşii

Căldura asta mi-a adus aminte de o altă zi din acest an, la fel de frumoasă, în care am alergat 4 ore cu bicicleta prin oraş şi prin Herăstrău şi ne-am bucurat de mirosul ierbii, de verdeaţă şi de lumină. Nu am slăbit nici un gram (deja încep să am nevoie!), dar am fost fericită când m-am trezit cu două zgâtii albe şi pufoase în braţe.

Una a plecat repede când au strigat-o stăpânii, dar cealaltă a rămas la mine până când am împins-o eu uşurel spre ei. Cu multă părere de rău. Aveau blăniţa atât de fină şi mătăsoasă, încât m-am simţit câteva clipe în al nouălea cer, îndrăgostită toată de ele. Mă rog, de ei. Erau băieţei.

Tags: ,

5 Responses to “Gingăşii”

 1. CARMEN Says:

  :)) un baietel cu fundita?!
  West Highland White Terrier (Westie) este una din cele mai simpatice rase de câini. Vecina mea Bonnie este un asemenea exemplar si pentru ca nu-i pot rezista dragalaseniei, am întotdeauna o cutie cu salam uscat – o delicatesa pentru patrupede, cu care o servesc de câte ori ne nimerim în fata portii :))

 2. anamayana Says:

  Daaaa, amandoi aveau fundita. Celalalt o avea turcoaz. Ai mai pomenit tu de Bonnie pe blog, dar nu imi imaginam cat e de dragalasa. Cum sa nu iubesti o asa creatura! Dar cred ca si ea te iubeste. 🙂

 3. Esqvilyn Says:

  Frumos ! 🙂

  In general imi plac toti cainii, dar mai mult aia mari 😀 (dupa pekinezi sau pudeli spre exemplu nu ma omor).

 4. anamayana Says:

  🙂 Asa ziceam si eu. Pana m-a invatat experienta ca, daca-l ai prin preajma, te atasezi de orice animalut si il descoperi frumos si dragalas si grozav si inteligent etc. Iar ele au un instinct perfect, stiu fara gres pe cine trebuie sa cucereasca, dintr-un cuplu, de pilda, cine are cel mai greu cuvant de spus in privinta ramanerii lor.

 5. Esqvilyn Says:

  😀

Leave a Reply