B’estfest 2011

Cu ce să încep? Am avut o săptămână maraton. Cu plecat la 8 dimineaţa de acasă şi întors în cel mai bun caz la 19. O săptămână minunată în care bacul chiar s-a estompat în preocupările mele. Aş fi putut scrie despre el, dar uite că reuşesc să evit subiectele care îmi provoacă greaţă. Greaţa singură nu e suficientă. Mai este nevoie şi de revoltă… De timp ce să mai spun!

Totuşi, la rugămintea soţului, am scris ceva pentru ZF.

Altfel, week-endul a fost numai şi numai răsfăţ pentru suflet.

Sâmbătă am fost la B’estfest. Am ratat formaţiile româneşti pentru că eram prea obosiţi să mergem de la ora 16 şi ideea de a petrece 9-10 ore ascultând muzică în aer liber ni s-a părut oleacă exagerată. Am rătăcit drumul şi la dus şi la întors, dar ne-am simţit grozav când am ajuns în mijlocul unul lan de grâu copt, pe un drum de ţară, departe de betoane, între oameni pitoreşti şi originali.

Am ascultat 3 concerte, foarte diferite între ele, dar care ne-au mers la suflet. Acasă, muzica lor nu mi-a mai sunat la fel de bine, dar tot vi-i recomand pe Lamb, Asian Dub Foundation şi Mika.
Lamb – Gabriel de Angkor

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Despre ziua de azi vă povestesc mâine.

Tags: , , ,

3 Responses to “B’estfest 2011”

 1. Ninu Says:

  Frumoasa priveliste ce-a cu lanul de grau, am incercat sa o vizualizez… si aproape ca am facut o criza de Agorafobie 🙁 vazandu-ma singur intre atata grau :(.. noroc ca te cunosteam pe tine care erai putin mai incolo, tocmai mancai niste pate de ficat cu rosii impreuna cu sotul tau… am baut si eu putin vin din sticla voastra de Chateau Lafite 1787 si mi-am mai revenit… apoi am deschis ochii.

  Abia astept urmatorul articol… de fapt acu sant in suspans 🙂

 2. anamayana Says:

  Eh, tu esti obisnuit cu natura, cu lanurile de grau sau ce-or mai fi. Eu aici ma bucur de fiecare petic si nu m-am asteptat sa ajungem asa de departe de oras. Mi s-a parut o alegere perfecta. Oamenii stateau pe jos, cu paharele de bere sau de Cola langa ei, trancaneau linistit. Cred ca toti simtim nevoia de asa ceva din cand in cand.
  In ce ne priveste, ne-am cofeinizat. De asta cam avem nevoie in ultimul timp.

 3. canadian pharmacy Says:

  General Dope Here this by-product

Leave a Reply