O pisicuţă?

Mda… sunt într-o pană de inspiraţie totală. Lucru cum nu se poate mai grav dacă mă gândesc că la sfârşitul lunii trebuie să predau o lucrare de… o tonă de pagini. Aşa că bancul acesta mi s-a părut ca un şoricel de cârpă plimbat pe la nasul unei pisicuţe dispuse să îi acorde atenţie, deşi ştie foarte bine că nu e mare lucru de capul lui. Dar îi umple timpul…

Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe, cu ceva in gura. Psihiatrul: – Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta? Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste. – Un catelus? Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt. Doctorul nu renunta: – Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa? O veverita pufoasa? Barbatul scoate un cablu din gura si zice: – Auzi, ma mai freci mult la cap sau ma lasi sa iti instalez internetul?!

Tags:

3 Responses to “O pisicuţă?”

  1. Simpler Says:

    Multi bloggeri romani ar vrea sa stie daca ai avea curajul sa raspunzi la cateva provocari simple si de bun simt. Daca esti interesat/a sa participi la acest joc intre bloggeri intra aici.

  2. Ninu Says:

    :)))))))))))))))))) super tare, bancul :)))))))))))

  3. anamayana Says:

    Da… 🙂

Leave a Reply