Recapitulări – II

Am fost tare obosiţi şi alergaţi în septembrie şi octombrie ca să ne respectăm termenul de mutare. Nu de alta, dar unde stăteam reziliasem cam tot ce se putea rezilia începând cu 1 noiembrie.

Şi am făcut şi multe greşeli, dar întotdeauna lucrurile s-au rezolvat şi parcă cineva ne-a păzit de rele. Eu în glumă spuneam că trebuie să îi fim recunoscători sfintei Paraschiva (o colegă Paraschiva îmi spusese când o felicitasem că sfânta aceasta aduce noroc şi protejează). Pentru că pe 14 octombrie soţul meu nu îşi mai găsea portofelul cu toate actele şi cardurile etc. Deja ne resemnasem că va avea şi alte alergături de făcut când l-am găsit căzut în maşină. În ameţeala de la cărat diverse îi căzuse, din fericire, în maşină… Tot în ameţeala generală din aceste luni a lăsat maşina de mai multe ori deschisă, dar nu s-a întâmplat nimic. O dată chiar, plecasem spre magazin când i s-a părut ceva în neregulă la alarma maşinii şi ne-am întors ca să vedem că lăsase uşa de la şofer larg deschisă. :)) Daaaa… nu degeaba se spune că “la pasărea chioară îi face Dumnezeu cuib”.

Tags: ,

2 Responses to “Recapitulări – II”

  1. CARMEN Says:

    ma bucur din suflet pentru realizarile voastre! pentru ca simtul umorului nu-ti lipseste si esti încarcata de energie pozitiva, vei reusi sa depasesti toate greutatile. Va iubiti si asta e cel mai important! (secretul este înca SECRET?)
    te pup si-ti doresc o vacanta de iarna minunata!

  2. anamayana Says:

    ;)) Gradez suspansul.

Leave a Reply